Du bedes angive i hvilket omfang du ønsker at deltage i elevmødet. Prisen afhænger af, hvorvidt du er medlem af elevforneingen eller ej. Det er derfor vigtigt du angiver dine ønsker i den rigtige nedenstående kolonne:

Medlem af Rødding Højskoles elevforening (behøves ikke udfyldes hvis man takker JA til ung tilbuddet nedenfor):

Ikke medlem af Rødding Højskoles elevforening:

Vil du benytte dig af ung tilbudet? (Er du fra årgang 2008 eller frem kan du deltage i elevmødet for kun 280 kr. HVIS du overnatter i sovesal med egen årgang (medbring sovepose og liggeunderlag) og stiller din arbejdskraft til rådighed i løbet af weekenden":

Vil du bestille sengelinned for 100kr?

Vil du bestille fælles bustransport for 60 kr?

Vil du bestille fælles bustransport fra Aarhus/København-Rødding tur-retur?

Tilmeldning til elevmødet

Du tilmelder dig elevmødet ved at udfylde tilmeldingsformularen herunder.

Herefter skal du indbetale din samlede pris direkte til elevforeningens konto, og det skal gøres senest d. 10 juli 2018.

Husk at skriv navn og medlemsnummer på indbetalingen.

Pengene overførers til elevforeningens konto:
Frøs Herreds Sparekasse reg. nr. 9740 konto nr. 2211319

Har du problemer eller spørgsmål i forbindelse med din tilmelding, er du velkommen til at tage direkte kontakt til vores medlemsadministrator Niels Wilken på telefon 22 86 40 98 eller på mail niels.wilken@gmail.com.

Vi glæder os til at se dig til elevmødet!